حساب کاربری

لطفا از حروف a-z,A-Z,0-9 استفاده نمایید - حداقل 5 کاراکتر

حداقل 8 کاراکتر

عملکرد و استفاده از رکاب آفرودی در خودروهای دو دیفرانسیل، با توجه به ارتفاع ماشین نیسان پاترول ، پیکاپ ، رونیز ، هایلوکس ، لندکروز ، افجی کروزر و … برای سهولت در سوار و پیاده شدن سرنشینان می باشد، گارد نیز عمدتا برای ماشین آفرود نصب می شود و به عنوان محافظ بدنه خودرو و سپر آفرودی در طی کردن مسیرهای خارج از جاده مورد استفاده قرار می گیرد.

رکاب های آفرودی مانند سپر و باربند یکی از تجهیزات آفرود به حساب می آید که مانند یک پله عمل کرده و پیاده و سوار شدن را برای سرنشینان خودرو های شاسی بلند به خصوص خودرو هایی ارتفاع بیشتری دارند راحت تر می کند به علاوه رکاب از کناره های خودرو در برابر برخورد و ساییدگی احتمالی در سفر های آفرود جلوگیری می کند. رکاب ها در دو مدل فلزی و فایبرگلاس ساخته می شوند، رکاب های فایبر گلاس بیشتر جنبه تزیینی دارند و در مقابل ضربه و برخورد با موانع مقاومت زیادی ندارند و به محض کوچکترین ضربه دچار شکستگی و خراشیدگی می شوند و کمتر روی خودرو های آفرود نصب می شوند.

معمولا آفرود سواران رکاب های فلزی را به نوع فایبرگلاس ترجیح می دهند چون رکاب فلزی مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و برخورد با زمین دارد حتی بعضی از رکاب های فلزی قابلیت نصب جک هایلیفت دارند و می توانند وزن خودرو را تحمل کنند. با توجه به تنوع خودرو های آفرود، این محصول در سایز ها و ابعاد مختلف ساخته می شوند، هنگام انتخاب و خرید آن باید مدل، ابعاد و وزن خودرو را در نظر گرفت.

این محصول همانند سپر آفرود به روش های مختلفی به خودرو نصب می شوند بعضی با پبچ و مهره و بعضی با جوش روی شاسی خودرو نصب می شوند. رکاب ها بر اساس نوع طرحی و نصب انواع مختلفی دارند که عبارتند از رکاب های راکر، رکاب های یکپارچه، رکاب حلقوی، رکاب پله ای، رکاب لوله ای، رکاب دارای لایت بار آفرودی، رکاب کشویی.

شما می توانید بر اساس نوع خودرو محصول مورد نظر خود را انتخاب و نصب کنید، البته تشخیص این موضوع که کدام مدل رکاب مناسب خودروی شماست وظیفه یک سازنده و طراح متخصص در این حوزه می باشد پس برای انتخاب مدل،ساخت و نصب رکاب حتما به یک متخصص لوازم آفرود مراجعه نمایید.